Om Vedbæk Byg

Entreprenør virksomheden Vedbæk Byg blev grundlagt af Steen Jensen i 2002.

Vedbæk Byg har haft primært fokus på murer, beton og entreprenørbranchen. Vedbæk Byg har gennem tiden leveret gennemarbejdet kvalitetsbyggeri til individuelle behov og opført af de bedste materialer samt udført af erfarne folk. Sådan er det også i dag; godt håndværk, gode materialer og kvalitetsbyggeri leveret til tiden til den rigtige pris.

Vedbæk Byg spænder vidt og løser mange forskellige opgaver. Gennem årene har firmaet gennemgået en udvikling fra traditionel murervirksomhed med betonarbejde til i dag hvor vi primært beskæftige os med større enteprise, renoveringsopgaver og alt murearbejde. Vedbæk Byg har stor erfaring med hensyn til udvikling af byggeprojekter, og har specilet haft fokus på forretningsudvikling i Nordsjælland.

Hos Vedbæk Byg tror vi at trivsel såvel eksternt som internt er nøglen til en sund og ekspansiv virksomhed. Vi siger; ”Vi ved, at tilfredse medarbejdere udgør et væsentligt aktiv i virksomheden” Derfor går deres personalepolitik ud på at skabe trivsel i hverdagen. Når Vedbæk Byg ansætter nye folk, ser vi på den enkeltes kvalifikationer og samarbejdsevner frem for både nationalitet, tro og hudfarve.

Fremtiden for Vedbæk Byg

Vedbæk Byg